BİLGİLENDİRME
Ziyaret Saatleri Öğle: 13:00 - 14:00 / Akşam: 19:00 - 20:00:
Poliklinik Saatleri : Sabah: 08:30 - 12:00 / Öğle: 13:00 - 16:30:

Laboratuvar Sonuç

Laboratuvar Sonuçlarınızı Öğrenin .

E-Reçete Sorgula

Reçete Barkot Kodunuzu Öğrenebilirsiniz..

MHRS Online Randevu

Hastanemiz Hekimlerine Randevu Alın.

Radyoloji Görüntüleme

Radyoloji Görüntülerinize Ulaşabilirsiniz

Web HBYS Giriş

Personellerimiz Buradan Otomasyonumuza Ulaşabilir.

Tıklayınız

Sarin capon pokin bakon duren fancos consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua suscipit lobortis nisl ut aliquip usto odio dignissim qui blandit praesent vero. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil imperdiet doming id quod mazim placerat facer possim assum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Consetetur sadipscing elitr,  sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr,  sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr,  sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

İstek ve Önerilerinizi Bize Yazabilirsiniz.

Lütfen Adınızı ve Soyadınızı Giriniz.
Lütfen telefon numaranızı girin
Lütfen e-mail adresinizi giriniz Posta adresi geçerli değil
Mesajınızı girin

Görüş,Öneri ve Şikayetleriniz ile ilgili bize yazabilirsiniz.

Lütfen Adınızı ve Soyadınızı Giriniz.
Lütfen telefon numaranızı girin
Lütfen e-mail adresinizi giriniz Posta adresi geçerli değil