5 surgery rooms fully equipped with Hepa filters and Laminar air ventilation:
Generally extensive dental procedures can be done at low cost rates which are the main advantages of dental treatment in Bodrum State Hospital:
A stunning sea view from the huge windows that provides every patients with an opportunity of being relaxed:
If you get an expensive treatment in your country, we offer guarantee of public price and affordable prices:
Our aim is to provide outstanding private healthcare in a safe, comfortable and welcoming enviroment:
BUY A TICKET FOR BODRUM: Guides you to keep healthy while you
Operating Hours: Monday - Friday: 08:30 - 16:30 / Emergency Service: 7/24:

Basınç Odası 23.02.2009 tarihinden itibaren ilgili teknik personelin yetişmesi, Su Altı Hekiminin atanması ile uzun süreden sonra ilk kez hasta kabul etmeye başlamıştır. Hastanemiz kendi İmkanları ile Basınç odası hizmeti vermektedir. Su Altı Hekimimiz hastaları muayene edip, tetkiklerini yaptırmakta ve tedaviyi planlayıp uygulamaktadır. Acil Durumlarda ilgili tüm personeller derhal merkezimize gelmektedir. Acilen hastanın tedavisine başlanmaktadır 15.03.2010 tarihinden itibaren 200 kez dalış gerçekleşmiştir.. Bu vakaların 20 tanesi vurgun ger kalan karbonmonoksit zehirlenmeleri ve dolaşım bozukluklarıdır.

• BASINÇ ODASINDA TEDAVİ EDİLEN HASTALIKLAR

Dekompresyon hastalığı (vurgun)

• Hava ve gaz embolisi

Karbonmonoksit, siyanid zehirlenmesi, akut duman inhalasyonu,

Gazlı gangren

Yumuşak dokunun nekrotizan enfeksiyonları (derialtı, kas, fas, fasya)

Crush yaralanmaları, kompartman sendromu ve diğer akuttravmatik iskemiler.

Yara iyileşmesinin geciktiği durumlar (diyabetik ve non-diyabetik)

Kronik refrakter osteomiyelit

Aşırı kan kaybı

Radyasyon nekrozları

Tutması şüpheli deri flepleri ve greftleri

Termal yanıklar

Beyin absesi

Anoksik ensefalopati

Ani işitme kaybı

Retinal erter oklüzyonu

Kafa kemikleri, sternum ve vertebralakarın akut osteomiyelitler

Yukarıdaki endikasyonlardan başka, mukormükozis, perine fistüllü Crohn hastalığı, purpura fulminans, elektrik yanıkları, protez ve implant infeksiyonları, kaynama güçlüğü olan fraktürler, serebral palsi gibi bazı hastalıklarda da kullanılabilmektedir.

Public Health Institution

Testimonials