5 surgery rooms fully equipped with Hepa filters and Laminar air ventilation:
Generally extensive dental procedures can be done at low cost rates which are the main advantages of dental treatment in Bodrum State Hospital:
A stunning sea view from the huge windows that provides every patients with an opportunity of being relaxed:
If you get an expensive treatment in your country, we offer guarantee of public price and affordable prices:
Our aim is to provide outstanding private healthcare in a safe, comfortable and welcoming enviroment:
BUY A TICKET FOR BODRUM: Guides you to keep healthy while you
Operating Hours: Monday - Friday: 08:30 - 16:30 / Emergency Service: 7/24:

• Hastanemizde ziyaret saatleri her gün 13:00 - 14:00 / 19:00 - 20:00 saatleri arasıdır.

• Hastane düzeninin sağlanması açısından bu saatler dışında ziyaretçi kabul edilmemektedir.

• 0-12 yaş çocukları ziyarete getirmeyiniz.

• Ziyaretçiler tarafından hastalara dergi ve kitap gibi hediyeler getirilebilir.

• Lütfen canlı çiçek, yiyecek ve içecek getirmeyiniz.

• Sigara içmek kesinlikle yasaktır.

• Yataklara oturmayınız, ziyaretlerinizi kısa süreli tutunuz.

• Yerlere çöp atmayınız.

• Görevlilerin talimatlarına uyunuz.

• Olumlu ve olumsuz yönlerimizi hasta iletişim birimimiz ile şikayet ve öneri kutularına yazınız.

• Bir gün hastanemizde hasta olarak yatabileceğinizi düşünerek hareket ediniz.

• Hastane Kurallarına uyduğunuz için teşekkür ederiz.

Public Health Institution

Testimonials