5 surgery rooms fully equipped with Hepa filters and Laminar air ventilation:
Generally extensive dental procedures can be done at low cost rates which are the main advantages of dental treatment in Bodrum State Hospital:
A stunning sea view from the huge windows that provides every patients with an opportunity of being relaxed:
If you get an expensive treatment in your country, we offer guarantee of public price and affordable prices:
Our aim is to provide outstanding private healthcare in a safe, comfortable and welcoming enviroment:
BUY A TICKET FOR BODRUM: Guides you to keep healthy while you
Operating Hours: Monday - Friday: 08:30 - 16:30 / Emergency Service: 7/24:

NASIL MUAYENE OLURUM ?

• Hastanemiz poliklinik çalışma saatleri 08:30 - 12:00 ile 13:00 - 16:30 arasındadır.

• Hastanemizde polikliniklerde barkod aldıktan sonra ortalama bekleme süreniz 60 dakika , Kan Alma birimimizde 45 dakikadır.

• Polikliniklerde muayene olmak için Merkezi Randevu Sisteminden(MHRS) Randevu almayı tercih ediniz.

• Randevusuz Müracaatla muayene olmak için 08:00 ile 08:30 saatleri arasında ilgili polikliniğe müracaat ediniz.

• Hasta kayıtlarında Resimli Nüfus cüzdanı göstermek mecburidir.

• 08:30 dan sonra polikliniklerde muayene başladığı için Hasta Kabul Bölümünden kayıt yaptırabilirsiniz.

• Öncelik gerektiren bir duruma sahipseniz Gazi, Engelli, 65 yaş üstü…gibi kayıt sırasında mutlaka belirtiniz. Poliklinikteki diğer hastaların durumuna göre sekreter sizi öncelikli olarak çağıracaktır.

• İlgili poliklinik üstündeki ekranlarda Adınız yanıp söndüğünde doktorunuzun yanına giriniz.

• Laboratuar tetkikleri, Röntgen tetkikleri aynı binada yapılmaktadır.

• Başka kuruma tetkik veya tedavi için sevk edildiyseniz, sevk formunu onaylatmadan hastaneden ayrılmayınız.

• İlaç Raporları Polikliniklerden verilmektedir.

Public Health Institution

Testimonials