Diş Tedavi ve Protez Merkezi
14 Mart 2023

Tarihçe ;

Diş Tedavi ve Protez Hizmetleri 2009 yılına kadarBodrum Devlet Hastanesi Ana Hizmet Binasında 2 hekim ve tek ünitle hizmet vermekte iken , 2009 yılında hekim sayısının artması ile Ana Hizmet Binasında her hekime bir ünit tahsis edilerek hizmet vermeye başlanmıştır.

Fiziki koşulların yetmemesi nedeni ile, 2010 yılı Temmuz Ayında Kıbrıs Şehitleri Sanayi kavşağı civarına taşınan Diş Tedavi ve Protez Hizmetleri, 2013 yılında ikinci Blok açılarak tek ünitlik poliklinik odalarında hizmet verilmeye başlanmıştır. 07.11.2022 tarihinden itibaren Diş Tedavi ve Protez Hizmetleri Yeni Bodrum Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başlamıştır. Diş Hekimi kapasitesi 15 olarak belirlenmiştir.

Halen 12 Diş Hekimi ile Hizmet vermektedir.

Dijital Panoromik diş röntgeni, ve Diş Laboratuvarı bulunmaktadır.

Nasıl Muayene Olunur?

• Acil Hastalar için her gün iki doktor Randevusuz muayene yapmaktadır.
  • Diş Protezi, Dolgu, Köprü ,Kanal Tedavisi gibi işlemler yaptırmak için 182 Merkezi Hekim Muayene Sistemi(MHRS)inden Randevu almak gerekmektedir.
  • Muayene Olmak ve Girişimsel İşlem yaptırmak için Resimli Kimlik göstermek zorunludur.
  • Mesai saatleri dışında acil durumlarda  Acil Servise başvurulması gerekmektedir.

Poliklinik Saatleri:08;30-16:30

Genel Olarak

Işınlı Kompozit Dolgu, Kanal Tedavisi, Amalgam dolgu, Kron köprü, veneer kron köprü, total ve parsiyel protez , protez tamiri , kanal tedavisi… gibi işlemler yapılmaktadır.

Adres: Konacık Mahallesi Başeğmez caddesi No 3, KONACIK / BODRUM

Tel: 0 252  313 14 20